Brede Hilledijk 256

Ruim 3-kamerappartement in hartje Rotterdam !
Indeling
Via de voordeur heb je via de hal toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer, een separaat toilet, een interne berging en de woonkamer. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, zo kan je koken en socializen tegelijkertijd! De keuken heeft alle essentiële inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, kookgelegenheid, afzuiging, koelkast en vriezer. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het ruime balkon.
De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel met spiegel.
Omgeving
De Groene Kaap is een bijzonder geheel van woontorens, gestapelde stadswoningen, binnentuinen en daktuinen. Ook is er een wandelroute van de hoofdingang tot over de daken. In het midden ontstaat zo een intiem hofje, aangekleed met weelderige beplanting, speelelementen en sfeervolle verlichting in de avond.
De Groene Kaap ligt in een levendige buurt en deze woningen zijn dan ook uitermate geschikt voor mensen die er graag op uit gaan.
Je hoeft niet ver, want binnen De Groene Kaap zelf is ook voldoende te beleven!
Denk aan het sfeervolle plein bij de hoofdentree of natuurlijk de avontuurlijke rondwandeling met panoramisch uitzicht.
Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.
Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.
Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.
**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Status:
Verhuurd onder voorbehoud

Adres:
Brede Hilledijk 256

Huur excl. servicekosten:
€ 1.431 p/mnd

Type:
Appartement | 93 m²

Specificaties

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Totale woonoppervlakte
93 m²
Type
Appartement
Verdieping
6
Servicekosten
€ 90 p/mnd
Huurprijs
€ 1.431 p/mnd
Energielabel
A++
Minimale huurtermijn
12
Soort object
Appartement
Bouwjaar
2020
WOZ-waarde
€ 456.000
WOZ peildatum
01-01-2023