Ondernemen
in de Groene Kaap

Overzicht beschikbare ruimtes

Bejingstraat 5 (78 m² BVO)

Perfect voor de vestiging van een kapper, schoonheidssalon, barbier, bloemist, fysio, en andere mogelijke invullingen.

Maashavenweg 31 (259 m² BVO)

Ideaal voor de vestiging van een (eet)café, lunchroom, koffiezaak, wijnbar of restaurant.

Astanaplein 98 (91 m² BVO)

Leent zich goed voor de vestiging van bijvoorbeeld een ijssalon.

Astanaplein 99 (57 m² BVO)

Perfect voor de vestiging van een kapper, schoonheidssalon, barbier, bloemist, fysio, en andere mogelijke invullingen.

Ben jij de ondernemer

die we zoeken?

Van kapper tot schoonheidssalon en van sportschool tot koffiezaak. Wij zijn op zoek naar ondernemers met een hart voor de stad, die de potentie van Katendrecht op waarde schatten en de Groene Kaap graag verder helpen groeien.

Samen willen wij er een succes van maken. Zodat jouw onderneming de buurt versterkt en andersom.

Voor de dienstverlenende

ondernemer

De commerciële ruimtes in De Groene Kaap zijn uitermate geschikt voor een dienstverlenende ondernemer. Denk bijvoorbeeld aan een kapper, schoonheidssalon, barbier, bloemist of fysio.

Mensen helpen is jouw roeping. De energie die jij haalt uit het contact met klanten werkt voor jou stimulerend. Altijd al gedroomd van een eigen zaak in Rotterdam? Stop met dromen en kijk eens naar het aanbod in De Groene Kaap. Op Katendrecht kun jij de echte Rotterdammers een mooie dienst bewijzen. Daar krijg je een hoop humor en gezellige energie voor terug.

Wat bieden wij?

In De Groene Kaap worden meerdere ruimtes aangeboden op een fantastische locatie op Katendrecht, midden in Rotterdam. De laatste jaren getransformeerd naar een hippe en gewilde woonwijk. Dankzij de renovatie van het Deliplein en de komst van onder meer de Fenix Food Factory, Theater Walhalla en ss Rotterdam is het een trekpleister geworden waar menig buurt jaloers op is.

Voel jij je aangetrokken tot dit mooie stukje Rotterdam en heb jij interesse in één van de beschikbare ruimtes? Laat je gegevens achter en je hoort binnen 24 uur of jij bent wie wij zoeken.