Maashavenweg 57

Stadswoning met 2 verdiepingen en 2 ruime slaapkamers.
Indeling
Deze woning heeft de perfecte woonkamer om optimaal te kunnen genieten! Een zeer ruime woonkamer van bijna 29m2 grenzend aan het terras. Een fijne plek om te socializen! De keuken heeft alle essentiële inbouwapparatuur om een heerlijke maaltijd te bereiden. Zo heb je een vaatwasser, combioven, kookgelegenheid, afzuiging, koelkast en vriezer. Net zoals de keuken is de badkamer helemaal compleet, deze is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel met spiegel en een elektrische designradiator. In de inpandige berging zit de aansluiting voor de wasmachine en droger en is er nog steeds voldoende bergruimte over. Tevens is er nog een externe berging om nog meer spullen te kunnen opbergen.
Je verwarmt de woning met vloerverwarming. Zo heb je dus geen radiatoren meer in de woning!
Omgeving
De Groene Kaap ligt in een levendige buurt en deze woningen zijn dan ook uitermate geschikt voor mensen die er graag op uit gaan. Je hoeft niet ver, want binnen De Groene Kaap zelf is ook voldoende te beleven! Denk aan het sfeervolle plein bij de hoofdentree of natuurlijk de avontuurlijke rondwandeling met panoramisch uitzicht.
Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.
Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.
Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.
**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Status:
Onder optie

Adres:
Maashavenweg 57

Huur excl. servicekosten:
€ 1.436 p/mnd

Type:
Woonhuis | 125 m²

Specificaties

Status
Onder optie
Totale woonoppervlakte
125 m²
Type
Woonhuis
Verdieping
0
Servicekosten
€ 35 p/mnd
Huurprijs
€ 1.436 p/mnd
Energielabel
A+
Minimale huurtermijn
12
Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2020
WOZ-waarde
€ 494.000
WOZ peildatum
01-01-2023