Maashavenweg 108

Moderne vierkamerwoning in een levendige wijk in Rotterdam
Indeling
Bij binnenkomst van de woning bevind je je in de hal. Deze biedt toegang tot alle vertrekken van de woning waaronder de ruime woonkamer. Je hebt een zeer ruime woonkamer met grote raampartijen en veel lichtinval. In de half open keuken kun je koken en socializen tegelijkertijd! De keuken heeft alle essentiële inbouwapparatuur om een heerlijke maaltijd te bereiden. Zo heb je een vaatwasser, combi oven, kookgelegenheid, afzuiging, koelkast en vriezer.
Het appartement heeft drie slaapkamers welke eventueel ook te gebruiken zijn als werk- of hobbykamer. Net zoals de keuken, is de badkamer helemaal compleet. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel met spiegel. In de hal heb je ook een berging, waar de aansluiting voor de wasmachine en droger zit en een afzonderlijk toilet.
Je hebt je eigen balkon, welke je betreedt via de woonkamer! Even een momentje voor jezelf met uitzicht over de levendige hoftuin. Maar met de gezamenlijke buitenruimte ben je ook zo onder de buurtgenoten. Met een koffie-to-go een rondje over het dak, heerlijk toch!
Complex
De Groene Kaap is een bijzonder geheel van woontorens, gestapelde stadswoningen, binnentuinen en daktuinen. Ook is er een wandelroute van de hoofdingang tot over de daken. In het midden ontstaat zo een intiem hofje, aangekleed met weelderige beplanting, speelelementen en sfeervolle verlichting in de avond.
Omgeving
De Groene Kaap ligt in een levendige buurt en deze woningen zijn dan ook uitermate geschikt voor mensen die er graag op uit gaan. Je hoeft niet ver, want binnen De Groene Kaap zelf is ook voldoende te beleven! Denk aan het sfeervolle plein bij de hoofdentree of natuurlijk de avontuurlijke rondwandeling met panoramisch uitzicht.
Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.
Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.
Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.
**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Status:
Beschikbaar

Adres:
Maashavenweg 108

Huur excl. servicekosten:
€ 1.538 p/mnd

Type:
Appartement | 99 m²

Specificaties

Status
Beschikbaar
Totale woonoppervlakte
99 m²
Type
Appartement
Verdieping
0
Servicekosten
€ 90 p/mnd
Huurprijs
€ 1.538 p/mnd
Energielabel
A++
Minimale huurtermijn
12
Soort object
Appartement
Bouwjaar
2020
WOZ-waarde
€ 474.000
WOZ peildatum
01-01-2023