Brede Hilledijk 438 D

Modern driekamerappartement in het levendige Rotterdam!
Indeling:
Je komt binnen in de hal van de woning. Hier vind je enerzijds de deur naar de meterkast, het toilet en de deur naar de badkamer. Anderzijds heb je toegang tot beide slaapkamers van het vertrek. De hal komt uit in de woonkamer.
Dit appartement heeft de perfecte woonkamer om optimaal te kunnen genieten! Je hebt een zeer ruime woonkamer met open keuken. Zo kan je koken en socializen tegelijkertijd! De keuken heeft alle essentiële inbouwapparatuur om een heerlijke maaltijd te bereiden. Zo heb je een vaatwasser, combioven, kookgelegenheid, afzuiging, koelkast en vriezer. Net zoals de keuken, is de badkamer helemaal compleet. De badkamer is voorzien van een douche en dubbele wastafel met spiegel.
Je hebt je eigen balkon, je komt op het balkon via de woonkamer! Even een momentje voor jezelf met een mooi uitzicht. Met de gezamenlijke buitenruimte ben je ook zo onder de buurtgenoten. Lekker met een koffie-to-go een rondje over het dak, heerlijk toch?!
Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.
Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.
Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.
**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Status:
Beschikbaar

Adres:
Brede Hilledijk 438D

Huur excl. servicekosten:
€ 1.357 p/mnd

Type:
Appartement | 85 m²

Specificaties

Status
Beschikbaar
Totale woonoppervlakte
85 m²
Type
Appartement
Verdieping
12
Servicekosten
€ 90 p/mnd
Huurprijs
€ 1.357 p/mnd
Energielabel
A++
Minimale huurtermijn
12
Soort object
Appartement
Bouwjaar
2020
WOZ-waarde
€ 0
WOZ peildatum
22-02-2024