Brede Hilledijk 424 C

Ruime woning in een levendige buurt!
Neem een van de liften naar de 5e verdieping en kom de woning binnen! Dan sta je direct in de hal van de woning. Vanuit de hal heb je toegang tot de slaapkamers, afzonderlijk toilet, de badkamer en de woonkamer. In de hal heb je ook een berging, waar de aansluiting voor de wasmachine en droger zit.
Wonen en eten
De perfecte woonkamer om optimaal te kunnen genieten! Je hebt een zeer ruime woonkamer met open keuken. Zo kan je koken en socializen tegelijkertijd! De keuken heeft alle essentiële inbouwapparatuur om een heerlijke maaltijd te bereiden. Zo heb je een vaatwasser, combioven, afzuiging, koelkast en vriezer
Badkamer
Net zoals de keuken, is de badkamer helemaal compleet. Alle badkamers zijn voorzien van minimaal een douche en dubbele wastafel met spiegel.
Buitenruimte
De woning heeft 2 balkons! Via de slaapkamer loop je door naar het eerste balkon. Op het tweede balkon kom je via de woonkamer! Even een momentje voor jezelf met uitzicht over de levendige hoftuin. Maar met de gezamenlijke buitenruimte ben je ook zo onder de buurtgenoten. Met een koffie-to-go een rondje over het dak, heerlijk toch!
Omgeving
De Groene Kaap ligt in een levendige buurt en deze woningen zijn dan ook uitermate geschikt voor mensen die er graag op uit gaan. Je hoeft niet ver, want binnen De Groene Kaap zelf is ook voldoende te beleven! Denk aan het sfeervolle plein bij de hoofdentree of natuurlijk de avontuurlijke rondwandeling met panoramisch uitzicht.
Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.
Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.
Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.
**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Status:
Onder optie

Adres:
Brede Hilledijk 424C

Huur excl. servicekosten:
€ 1.319 p/mnd

Type:
Appartement | 86 m²

Specificaties

Status
Onder optie
Totale woonoppervlakte
86 m²
Type
Appartement
Verdieping
5
Servicekosten
€ 90 p/mnd
Huurprijs
€ 1.319 p/mnd
Energielabel
A++
Minimale huurtermijn
12
Soort object
Appartement
Bouwjaar
2020
WOZ-waarde
€ 0
WOZ peildatum
22-02-2024