Brede Hilledijk 416

Ruime eengezinswoning (128m2) met 3 slaapkamers op prachtige locatie in Rotterdam!
Indeling
De voordeur van deze fijne eengezinswoning is gelegen aan de verhoogde binnentuin van het complex De Groene Kaap. De voordeur ligt in werkelijkheid op de 3e verdieping maar voelt door de verhoogde binnentuin aan als de begane grond! Je hebt hier een eigen voortuin, waarna je de woning kan betreden. Dan sta je direct in de hal van de woning. Gelijk voor je, heb je als eerst het afzonderlijk toilet. Aan je rechterhand zitten de meterkasten en als je naar links loopt, betreed je de keuken. Dit is de perfecte woonkeuken om optimaal te kunnen genieten! Je hebt een zeer ruime keuken. Zo kan je koken en socializen tegelijkertijd! De keuken heeft alle essentiële inbouwapparatuur om een heerlijke maaltijd te bereiden. Zo heb je een kookgelegenheid, combi-oven, afzuiging, vaatwasser en koelkast en vriezer. In de keuken zit ook de trap om de bovenliggende verdiepingen te kunnen bereiken. Onder de trap zit een extra opbergruimte.
Aangekomen op de 1e woonlaag van deze woning, sta je in de woonkamer. Ook de wasmachine aansluiting zit op deze verdieping. Gaan we nog één verdieping naar boven, dan komen we aan op de 2e en tevens laatste woonlaag van deze woning. Net zoals de keuken, is de badkamer helemaal compleet. In het midden van de badkamer vind je een grote wastafel voor 2 personen met spiegel. Ook heb je een heerlijk ligbad en aan de andere kant van de badkamer zit de inloopdouche met glazen wand.
Appartementencomplex
De woning aan de Brede Hilledijk 416 is onderdeel van het complex De Groene Kaap. Het is een bijzonder geheel van woontorens, gestapelde stadswoningen, binnentuinen en daktuinen. Ook is er een wandelroute van de hoofdingang en over de daken. In het midden ontstaat zo een intiem hofje, aangekleed met weelderige beplanting, speelelementen en sfeervolle verlichting in de avond.
Omgeving
De Groene Kaap ligt in een levendige buurt en deze woningen zijn dan ook uitermate geschikt voor mensen die er graag op uit gaan, maar hoeft uiteraard niet. Je hoeft niet ver, want binnen De Groene Kaap zelf is ook voldoende te beleven! Denk aan het sfeervolle plein bij de hoofdentree of natuurlijk de avontuurlijke rondwandeling met panoramisch uitzicht.
Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.
Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.
Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.
**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Status:
Verhuurd onder voorbehoud

Adres:
Brede Hilledijk 416

Huur excl. servicekosten:
€ 1.596 p/mnd

Type:
Woonhuis | 128 m²

Specificaties

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Totale woonoppervlakte
128 m²
Type
Woonhuis
Verdieping
0
Servicekosten
€ 45 p/mnd
Huurprijs
€ 1.596 p/mnd
Energielabel
A+
Minimale huurtermijn
12
Soort object
Woonhuis
Bouwjaar
2020
WOZ-waarde
€ 514.000
WOZ peildatum
01-01-2022