Brede Hilledijk 180

Modern driekamerappartement in het levendige Rotterdam!
Dit driekamerappartement van ca. 76 m2 is geschikt voor startende samenwoners, gezinnen, of mensen die graag thuis werken. Maar ook voor senioren die zorgeloos willen wonen met alle voorzieningen in de buurt is het een ideaal appartement.
Indeling
Neem 1 van de liften of de trap naar de 1e verdieping en kom de woning binnen! Dan sta je direct in de hal van de woning. Vanuit de hal heb je toegang tot de slaapkamers, afzonderlijk toilet, de badkamer en de woonkamer. In de hal heb je ook een berging, waar de aansluiting voor de wasmachine en droger zit. Je hebt een zeer ruime woonkamer met open keuken. Zo kan je koken en socializen tegelijkertijd! De keuken heeft alle essentiële inbouwapparatuur om een heerlijke maaltijd te bereiden.
Je hebt je eigen balkon, je komt op het balkon via de woonkamer! Even een momentje voor jezelf.
Maar met de gezamenlijke buitenruimte ben je ook zo onder de buurtgenoten. Met een koffie-to-go een rondje over het dak, heerlijk toch!
Complex
De Groene Kaap is een bijzonder geheel van woontorens, gestapelde stadswoningen, binnentuinen en daktuinen. Ook is er een wandelroute van de hoofdingang tot over de daken. In het midden ontstaat zo een intiem hofje, aangekleed met weelderige beplanting, speelelementen en sfeervolle verlichting in de avond.
Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Inkomensnormen en inschrijfdocumentatie
Hiervoor verwijzen we je door naar onze website.
Borg
Verhuurder kan om haar moverende redenen borg vragen. Dit kan o.a. afhankelijk zijn van de werksituatie van de kandidaten.
Huurprijswijziging
Voor huurwoningen met een geliberaliseerde huurprijs geldt een jaarlijkse huurverhoging van maximaal CPI +3%, tenzij er in enig jaar door de Rijksoverheid een andere maximale huurprijsverhoging voor geliberaliseerde zelfstandige huurwoningen is vastgesteld. In het geval van een gereguleerde huurprijs bepaalt de Rijksoverheid jaarlijks het percentage van de huurverhoging.
**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt gratis en eenvoudig inschrijven op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Status:
Beschikbaar

Adres:
Brede Hilledijk 180

Huur excl. servicekosten:
€ 1.104 p/mnd

Type:
Appartement | 76 m²

Specificaties

Status
Beschikbaar
Totale woonoppervlakte
76 m²
Type
Appartement
Verdieping
1
Servicekosten
€ 90 p/mnd
Huurprijs
€ 1.104 p/mnd
Energielabel
A+
Minimale huurtermijn
12
Soort object
Appartement
Bouwjaar
2020
WOZ-waarde
€ 0
WOZ peildatum
22-02-2024